HomeAanbiedingenHotelsAutohuurReisverzekeringenMijn profielMijn boekingVragenOver ons
nieuwsbrief
 
 
 
vliegticket aanbiedingen
 

Alle aanbiedingen

 
Mister Cash
 
IATA
Totaal Prijs Garantie
 
Hotels
 
Autohuur
 
Reisverzekeringen

Betaalmethode

Bancontact / Mister Cash

Bancontact Mister Cash

Het betalen van uw online geboekte vliegtickets via Bancontact/Mister Cash heeft alleen maar voordelen.

  • Geen extra betalingskosten
  • Het is 100% veilig
  • U heeft geen creditcard meer nodig om te betalen
  • U hoeft zich niet meer aan te melden
  • >
  • Het is een veilige en snelle manier van betalen via internet
  • Het is vertrouwd omdat u gebruik maakt van uw bekende betalingsomgeving
Creditcard

Vliegtickets betalen met creditcard
U kunt beveiligd betalen met alle creditcards. Voor het betalen per creditcard van vliegtickets berekenen wij kosten. Deze kosten bedragen 2,5% van de totale reissom.


afdeling vliegtuigtickets.com

Voordeel
Vliegtuigtickets.com is volledig gericht op de online verkoop van vliegtuigtickets. Vliegtuigtickets.com maakt hiertoe gebruik van de diensten van ATP, The Advanced Travel Partner.
Onze vliegtarieven database behoort tot de grootste van België. Wij zijn erop gericht niet alleen de laagste tarieven aan te bieden maar tevens de laagste all-in prijzen van België.
Dat betekent dat u bij ons zeer lage reserveringskosten betaalt. Bovendien betaalt u geen toeslagen die op veel andere websites wel worden gevraagd zoals bijvoorbeeld klaarlegkosten. Naast vliegtickets bieden wij ook hotels aan via de diensten van bookings.com en is het huren van auto's mogelijk via de diensten van Sunnycars.


Geen verrassingen
Vliegtuigtickets.com streeft naar volledige transparantie. Voor u als klant betekent dit dat u altijd op het allereerste tarievenscherm de volledige reissom ziet, inclusief alle toeslagen zoals luchthavenbelastingen, reserveringskosten en government security taxes. Daarnaast vergelijken wij alle maatschappijen realtime op basis van tarief en beschikbaarheid. De getoonde mogelijkheden zijn altijd direct boekbaar!

Bij Vliegtuigtickets.com hoeft u dus niet allerlei stappen door om te weten wat u uiteindelijk betaalt. U zult zien dat onze totaalprijs vrijwel altijd de laagste is!

Garantie
Uw tickets worden afgegeven door ATP, The Advanced Travel Partner en vallen onder de voorwaarden van VVR en IATA. Voor onze uitgebreide leveringsvoorwaarden klikt u hier.

Samenwerking
Vliegtuigtickets.com is 'powered by Galileo'. Galileo behoort tot de grootste realtime luchtvaart reserveringssystemen ter wereld.

Onze gegevens:
Vliegtuigtickets.com
ATP The Advanced Travel Partner
Berchemstadionstraat 78
2600 Berchem
www.atp.be

telefoon +31 20 2011 300 (€ 0,45 pm)
email info@vliegtuigtickets.com

Verg A6031

BTW BE 477.167.942

Handelsregisternr HRM 90.212